torsdag 27 maj 2010

M störst parti efter valet

Ojojoj! Skön läsning idag. Sossarna tappar och Moderaterna är nästan ikapp som störst parti i Sverige! Det är inte illa. Glädjande är ju också att KD klättrar upp lite. För vi är en allians och alla ska med för att det ska bli något.
Är ju ute och knackar dörr en hel del och får varje gång höra hur illa folk tycker om fru Sahlin och att de inte på något sätt kan tänka sig henne som stadsminister. Det har sagts många gånger, Mona Sahlin alliansens bästa valarbetare. Nej, riktigt så illa är det inte. Vi klarar oss rätt bra ändå, men självklart är det bra för oss att S har valt en sådan icke-stadsminister-lämplig person till deras ditokandidat.

Nu kör vi! Vi har ett val att vinna!

Länkar: Exp, Nyhetskanalen, Ab, Göran,

5 kommentarer:

  1. @Jenny
    Det som är mest glädjande är dock att skillnaden mellan blocken ökar och att regeringsskiftet den 19:e håller i sig.

    SvaraRadera
  2. Kerstin Johansson27 maj 2010 kl. 17:57

    Men snälla du ! Om du nu är journalist och politiker så borde du veta att det heter STATSMINISTER och inte STADSMINISTER !

    SvaraRadera
  3. Krassman. Vi får väl se. Som det alltid heter så är det ju på valdagen det gäller, och att dessa opinionsmätningar mest är tidsfördriv. Ibland roligare, ibland tråkigare.

    Kerstin, ja jag vet att det heter statsminister. Men ibland blir man ju bara så ivrig att det är omöjligt att hålla tangentfingrarna i styr.

    SvaraRadera
  4. Fast det är ju framför allt MP som har den mest intressanta ledaren, Maria alltså. Karismatisk, tydlig och inspirerande!

    SvaraRadera
  5. Ja, ni har en verklig tillgång där. Och utan Mp skulle det ju vara betydligt större skillnad mellan blocken. Mp gör nog ett kalasval i år, men det kommer vi också att göra...:o) Blir spännande den 19de!

    SvaraRadera