tisdag 31 augusti 2010

Valmanifestet presenteras

Idag presenterar vi vårt valmanifest för Framtidens Hallstahammar. Vi har valt att utnämna det här valet till "Valet för Hallstahammars framtid". Och det är lite så vi ser det. I år är skiljelinjerna tydligare än någonsin. I år står mer på spel än det tidigare gjort. I år är det dessutom jämnare än det varit tidigare val.

De styrande S och V har ingen framtidstro och engagemang och ser ut och verkar väldigt trötta. Som att de inte längre har Hallstahammarsbornas bästa för ögonen. De har haft makten obrutet i 90 år. Det är inte bra för demokratin. Det är dags för förändring.

Vi har ett manifest som har grunden i människors bästa, att varje enskild person ska ha möjlighet att leva och verka som passar bäst för just den personen. Vi har stort fokus på valfrihet inom alla kommunens verksamheter. Vi har ett övergripande mål och ansvar för att kommunens ekonomi ska vara i balans och varje skattekrona ska användas på bästa sätt.

Men framförallt sitter vi inte fast i gamla hjulspår. Vi ser möjligheter i de flesta situationer. Vi vill hellre lösa problem än att hålla på och peka ut och lägga energi på att söka rätt på dem. Hallstahammar är på väg in i framtiden. Då måste vi ha ett ledarskap som också är det.
Vi Moderater är redo. Tillsammans med Alliansen Hallstahammar förändrar vi Hallstahammar och ser frammåt. Frammåt tillsammans med dig.

Shit, vad det är härligt att vara Moderat i Hallstahammar. Nu ger vi järnet! Vi har ett val att vinna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar