torsdag 5 augusti 2010

Fantastiskt gäng

Idag är det 44 dagar kvar och vi har haft Valupptakt hela kvällen. Det är oerhört mycket som kommer att hända de här närmaste veckorna. Navet för vår räkning kommer att vara valstugan. Bemanningsschemat är tufft, många timmar, många dagar med många personer. Så klart hoppas vi att det kommer att visa sig i valresultatet. Men vi tror på det. Kontinuitet och tillgänglighet.
Valstugan kommer att bli fantastisk! Jättestor verkligen och jätteblå...:o) Härligt värre. Ska komma ihåg att fixa mobilt bredband så att det går att vara med i alla världar.
Att bemanna valstuga och samtidigt fixa alla andra aktiviteter som att knacka dörr, dela ut flygblad och kampanja på annat sätt kräver ju sina resurser. Jag är övertygad om att vi kommer att fixa det, men inte helt utan ansträngning från oss alla. Det är bara vi och Kd från Alliansen som kör klassiska valstuge-racet, Fp och C satsar sina resurser på annat. Men det fina är att vi ändå kommer att få som ett litet Allianstorg. Våra fina stugor ramar in stora delar av Hammartorget och C och Fp har lovat att hålla oss sällskap så mycket det går!
Ååå! Vad det ska bli spännande det kommer att bli! Är stolt över att få vara en del av det här! Och fasen vilket bra val vi ska göra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar