onsdag 18 augusti 2010

Valstugan i tidningen

Kul att slå upp Hallsta-sidan i Vlt idag. Stor bild på Göran Lindén och vår valstuga! Det är bara KD och vi som har stuga. Sossarna säger att de inte tror på det längre utan tror att ett parasoll vid föreningsdagar räcker.

Vi tror att valstuga är alldeles utmärkt i årets val också! Vi tror att valstuga tillsammans med dörrknackning och webbaktivitet är det ultimata. Blandning mellan gammalt och nytt. Så vi är mycket nöjda med vår valprioritering hittills.

Men vill faktiskt återkomma till S strategin. De upphör aldrig att förvånas liksom. Det största partiet med mängder av medlemmar och platser i nämnder och styrelser klarar inte av att ha en valstuga på torget. Det är anmärkningsvärt. Det är så klart och tydligt att de är trötta och helt uppgivna. Näst intill apatiska verkar de vara. Men det är klart, de är inte vana att ha konkurrens. De har alltid varit väldigt säkra på att kamma hem segern lekande lätt utan att anstränga sig.
Men så är det inte i år. I år har de tuffare konkurrens än någonsin, och då är de helt tagna på sängen.

Det är debatt i radion om någon vecka, alla förstanamn på våra listor har bokat in det datumet sedan länge. Direktsänd radiodebatt om hallstahammarspolitik är inget som det finns på kartan att missa. Då har kommunalrådet bokat in något annat tjänstemanna möte eller liknande. Vad är det för prioritering? Signalen till medborgarna osar ju inte direkt engagemang och framtidstro...
Ska bli spännande att se vilken avdankad s-pamp de skickar istället.

Vi i Alliansen är iallafall laddade. För att inte tala om oss Moderater. Ikväll har vi möte och spikar sista detaljerna i valkampanjen och sätter sista punkten vid allt material. Är det någon som är intresserad är det bara att titta in. Eldsbodahuset kl 18.

Det är snart bara 30 dagar kvar tills det är avgjort! Gissa om det kommer att bli spännande ända fram till målsnöret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar