söndag 29 augusti 2010

Bevakad valvaka

Alliansen Hallstahammar kör ända in i kaklet och satsar på gemensam valvaka. I år är det jämnare än någonsin, till och med här i Hallstahammar. Många gånger när jag säger det till folk så utbrister; Va, är det sant? Har ni verkligen möjlighet att vinna här? Jajjamän säger jag, och får gillande nickar tillbaka.
Det är en av alla frågor vi verkligen måste få ut till alla hallstahammarsbor. Göra dem medvetna om att Hallstahammar inte är så rött som man kan tro. Det är bara några hundra röster som ska vinnas över jämfört med förra valet så blir det majoritetsskifte.
Till och med vlt har börjar inse det. Idag intervjuades fp-Anna, och då frågade vlt om de kunde få bevaka vår valvaka.
Det är ju minsann ett tydligt exempel på att till och med de känner vibbarna. Till och med de känner hur tight det är här i kommunen.

Och så klart det får. Alla medier är välkomna. Men framför allt är alla Alliansare välkomna. Den preliminära planen är att vara hemma hos Kd-Roy och äta mat, dricka gott och framförallt bevaka. Internet, tv och radio. Inget kommer att gå oss obemärkt förbi. Och så klart hoppas vi på att få skåla och skråla av glädje hela natten lång!
Och det kommer att bli kalas! Vi som inte sitter i röstningslokaler börjar festligheterna och så ansluter alla andra efterhand.
Det kommer att bli fab. Nu också tillsammans med bevakning innifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar