söndag 29 augusti 2010

Världsfrånvända eller trötta?

I skenet av förra inlägget blir det lite humoristiskt eller vad man ska säga att iakta den nuvarande majoritetens valrörelse hittills på lokal nivå.
I fredags hade Vänsterpartiet utannonserat valmöte med riksdagsledamot och toppföreträdare i länet. Uppriggat med ljud och flygblad och allt möjligt. Klockan blev fyra, klockan blev kvart över fyra, klockan blev fem också och inget hände. Så började de att plocka ner alltihop utan att ha sagt ett ord.
Tillslut kom lokala toppen och frågade om inte vi och kd som var i våra valstugor kunde komma och agera publik till dem. Jag antar och hoppas att det var ett skämt men det säger lite om hur vänstern mår. De ansåg att det inte var någon idé att börja prata eftersom det inte hängde klungor vid dem. Till saken hör att det på några bänkar satt en del tanter och farbröder som såg väldigt intresserade ut.

Samma sak med S. De har inte heller någon valrepresentation att tala om. Någon timme i lördags visade de sig. Och kommunalrådet sa i tidningen tidigare att hon tror att det räcker att vara med på föreningsdagar och liknande.

Peppar peppar, vi ska visa henne motsatsen. Men det är inte lätt. Särskilt när så många tror att Hallstahammar är röttrött, så att det nästan inte är någon idé att rösta något annat. Vi gör vårt bästa för att visa att så inte är fallet. De närmaste veckorna är det stor aktion med att dela ut våra alliansfoldrar. Ett mycket gott exempel på hur väl vi samarbetar och hur överrens vi är. Vi är föreberedda och vi är redo!

Kom ihåg det!

2 kommentarer:

  1. Hoppas det går vägen för er i Hallstahammar!

    SvaraRadera
  2. Ua: Tack för stödet! Vi gör vårt bästa och jobbar stenhårt ända fram till vallokalerna stänger!

    SvaraRadera