tisdag 3 augusti 2010

Full fart frammåt

Så kommer spänningen i varje opinionsmätning igen. Känner ni hur allt liksom känns nytt och fräscht och spännande igen, efter semestern. Som att allt börjar om. Som att allt står på noll och är på väg att fyllas till breddar och längder. Det är roligt. Och det är ju lite så det är också. Nu efter en lång och härlig semester är det verkligen dags att kavla upp ärmarna och börja köra på riktigt.
Dagens opionsmätning är väl ingen direkt kioskvältare. På det stora hela har alliansen ett övertag, orosmolnet är väl att Sverigedemokraterna går frammåt. Men det kanske inte är så konstigt. Nu har vi etablerade partier haft lite ledigt och Sd har synts en del i media och det ger utslag.
Vi backar aningens, inte så att det är värt att nämna knappt men ändå. Det är en bra liten fingervisning om att inget är på något sätt klart och klappat. Det är hårt arbete som gäller hela tiden. Roligt arbete som gäller. Bra att få bevis på att det vi gör funkar, men vi måste göra det hela tiden.

Här i Hallstahammar har jag börjat den här veckan, och på torsdag är det stor kickoff för oss. Det ska bli kul! Hoppas på god uppslutning och en massa härliga idéer och engagemang! För vet ni, jag har turen att vara medlem i världens bästa moderatförening. Det ni, det är inte dåligt! :o)

Länkar: Svd, Ab, Kent, Göran, Tokmoderaten, Mary,

1 kommentar:

  1. Lite lediga? Tror ni på det själva? Alla vet att ni är skiträdda för SD.. om ni inte vore det skulle ni inte kunna tänka er att samarbeta över blocken som ett enda parti för att stänga ute dom..

    Men desto bättre! Visa folket att det finns bara EN opposition: SD.. Och att resten av er vill alltför ofta precis samma saker.

    Jag väntar med glädje inför valet.. Ni kommer få er en riktig rysare när SD kommer in, antagligen med iaf 4,5-6 procent..

    SvaraRadera