torsdag 15 april 2010

Kom igen, ge oss ett svar!

Barnomsorgspeng, att med pedagogisk utbildning öppna ett alternativ till den vanliga kommunala förskolan. Är det något att vara rädd för?
S o V är uppenbarligen det. Så rädda för konkurrens och alternativ att de hellre tiger ihjäl en möjlighet samtidigt som man skapar problem åt sig själv. Istället för att öppna upp och se potentialen av vad driftiga personer kan åstadkomma.
Det skriver Anna Lundberg och jag vlt idag. Jag har tidigare skrivit om barnomsorgspengen och sossarnas totala ignorans vad gäller att informera om att den överhuvudtaget finns. Vi har blivit lovade i nämnden att info skulle finnas på hemsidan efter årsskiftet, det är fyra månader sedan nyår, ingen info.
Uppenbarligen håller inte kommunen sitt ord och det går inte att vänta längre. Vi har ingen hemsida med spridning som kommunens men vi gör vad vi kan. Här bredvid finns det en ruta med enkel och bra info hur man gör för att starta alternativa barnomsorgsformer. Man får lika mycket pengar per barn som kommunen använder till sin verksamhet. Och i Hallstahammar är den pengen förhållandevis hög.
Anna har dessutom lovat att dagen efter vi vinner valet, så ligger informationen på hallstahammar.se. Det är ett löfte, var så säkra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar