tisdag 1 juni 2010

Västmanland är på rätt spår

Det var en fröjd att öppna vlt i dag. Stora braskande rubriker säger att 3 av 4 företag planerar att anställa ny personal. Hjulen börjar snurra igen och de snurrar åt rätt håll. Det är verkligen glädjande nyheter. Västmanland har annars en tendens att vara lite bruksortig och inte alltid hänga med trots att vi har fina industrier och trevliga företag. Men nu ser det ut som en vänding.
Jag är fullständigt övertygad om att den enda anledningen till att hela landet verkar återhämta sig fortare än kvickt och att vi får finfina betyg från internationalla ekonomiska institut stavas Anders Borg. Utan honom skulle vi ha varit både kokta och rökta. Är stolt och tacksam över att vi har honom som finansminister. Lugn, stabil och framför allt oerhört duktig.

Måste också säga att det var ett mycket välgjort och bra reportage vlt har gjort. De har frågat många av länets stora företagare hur många de tänker anställa, vilken typ av kvalifikationer och när. Det blir inte bara en indikator på hur länet mår utan också mer eller mindre en platsbank i tidningsformat. Bra initiativ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar