onsdag 9 juni 2010

Bugar och bockar

Det är ju bara att dra upp smilbanden och gå ut och möta den nya härliga dagen! Alliansen går mot valseger och Moderaterna är största parti igen!
Ojojoj! Vad det här ger energi i valseglen! Man vill bara ut och knacka dörr, skriva insändare och påverka människor! Den här våren är på väg att skriva politisk historia. Jaaaa, jag vet att det bara är oppinionsundersökningar vi pratar om, men det är ju så roligt iallafall!

Nu är det bara full fart frammåt och peppar peppar, om inget oväntat händer så hoppas jag på att få segerskåla hela natten den 19de!

Länkar: Nyhetskanalen, Ab, SvD, Exp, Thomas, Kent,

4 kommentarer:

  1. DET VIKTIGASTE ÄR ATT SD KOMMER IN I RIKSDAGEN SÅ DET BLIR ORDNING PÅ SVERIGE IGEN

    SvaraRadera
  2. Tja, eller inte. Det viktigaste är ju att det förs en politik som för Sverige frammåt. Det gör Moderaterna och Alliansen. Med mycket gott resultat. Och Sverige mår mycket bra av fyra år till av den varan.

    SvaraRadera
  3. Ett valresultat på dessa siffror skulle ge en Riksdag där de Rödgröna partierna har fler mandat än Högeralliansen. Den moderata kannibalismen på sina stödpartier fortsätter nämligen. I denna mätning åker Kristdemokraterna ut. Jag undrar hur länge C och Kd vågar fortsätta att utplåna sig utan att börja protestera. Folkpartiet har ju insett problemet och börjat med ett antal egna solokörningar. Ett valresultat på dessa siffror vore en mardröm. Dvs en Högeralliansregering som är beroende av aktivt stöd från Sverigedmokraterna. Fortsätt du med att buga och bocka, jag ruskar på huvudet.

    SvaraRadera
  4. Att KD balanserar farligt nära 4 %-spärren är inte alls bra. Men däremot är jag inte det minsa orolig för att något parti ska åka ut. KD har en mycket stark grundkärna som när det gäller går och röstar. Det finns också en hög med alliansväljare som vill ha alliansinriktningen men som inte till varje pris måste rösta på ett visst parti. Någon form av stödröstning. Alla fyra partierna behövs lika mycket för att det ska bli fortsatt alliansstyre. Jättebra att vi profilerar oss olika och det kommer vi också att få se mer utav när valrörselen kommer igång ännu mer.

    Jag är som sagt inte det minsta orolig. Spännande kommer det att bli, och mycket kommer inte att skilja men utslaget kommer ändå att vara tydligt och gå i en alldeles rätt och riktig riktning. Var så säker! :o)

    SvaraRadera