torsdag 10 juni 2010

Uppåt är bäst

Kändes lite konstigt nästan att se senaste opinionsmätningen. Scb säger att Mona ska bli statsminister. Det låter ju oerhört osannolikt och väldigt, väldigt tråkigt. Så det är bara att ändra på det. Det är bara att jobba hårdare och mer och effektivare och roligare! För någon fru Sahlin vill vi inte ha på toppen. Räcker om s har det.

Och jämnare val än årets får man ju leta efter. Nu ett par veckor har alliansen haft övertaget och så kommer den här och säger tvärtom. Slår vad om att nästa kommer att visa alliansövertag igen. Det som är lite spännande med den här är att 70% av undersökningen gjordes i början av maj, precis när de rödgröna presenterade sina förslag. Och det är ju efter det som alliansen har skördat storframgångar. Nej, det är inget försök att skylla ifrån sig eller vara sur eller dålig förlorare, men rätt ska ju vara rätt. Och rättast blir det ju på valdagen! Så tills dess är det bara att vara glad när det går bra för oss och jobba hårdare än hårdast när det blåser från vänster!

Kom igen nu alla! Vi har ett val att vinna!

Länkar: Nyhetskanalen, SvD, SvD 2, SvD 3, Ab 1, Ab 2, Exp, Dn, Erik, Mary, Magnus, Göran, Alexandra, Fredrik, Thomas, Kent, Tokmoderaten,

1 kommentar:

  1. Nu när de rödgröna konsoliderat över 50% och KD och Centern åker ur riksdagen så måste vi Moderater gå samman och STÖDRÖSTA så att alliansen kan bita sig fast i riksdagen och fortsätta montera ned välfärden och sänka skatterna !

    Rösta KD och C ! Annars åker vi ut i kylan !

    /Magnus Borgare

    SvaraRadera