måndag 14 juni 2010

Kampanjer är kul

Vilken härlig dag vi hade i går i Strömsholm. Fullt med folk, mestadels uppehåll, och skurarna utnyttjade vi till att prata med alla inkrypare som ville hålla sig torra i vårt tält.
Mycket positiv energi och kommentarer också.
En väldigt glad moderat från Stockholm uppskattade mycket att vi och hela alliansen kampanjade bland hästvänner. Hon hade precis sagt till sitt sällskap att det här är ett utmärkt tillfälle att synas.
Hon själv var också väldigt kreativ och påhittig och berättade att hon driver en grupp som kampanjar i och vid bilköer. Är ju jättesmart. Dörrknackning liksom. Bildörrknackning. Undrar om sådana dörrar kan räknas i statistiken? Står man på samma ställen kan man nästan garantera att man träffar samma människor igen...

I vilket fall blir jag glad att höra att det finns så mycket kreativitet och uppfinningsanda! Vi måste göra det oväntade och annorlunda. Vi måste visa att vi bryr oss och är på tårna. Och också roligt att höra lite om andras situationer. Vad tror ni om att bilkökampanja här? :o)

Och vi i alliansen blir också mer och mer samansvetsade. Så glada och tillsammans som vi är, det märks också. Vi har roligt. Vi är redo helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar