tisdag 23 mars 2010

Gå in kärringjävel

Knackade dörr i går och fick höra något mycket obehagligt. Att snöröjningen varit lite si så där i år är väl ingen överraskning för de flesta. Visst obehag när det kommer sånna mängder snö på ibland ganska kort tid är kankse oundvikligt och något vi får stå ut med vid sånna här lite mer extrema vintrar.
Men något ingen verkligen ska behöva stå ut med är ofärskämdheter.
En äldre dam berättade en skräckhistoria från årets vinter i Näs. Hennes granne en annan äldre dam hade tillslut tröttnat på att snöplogsmannen inte gjorde sitt jobb ordentligt och gick ut för att prata med honom. Istället för normalt bemötande, röt han i: Gå in kärringjävel!
Vad är det för fasoner!
På ett annat ställe hade en man klagat, varpå han nästa snövända möttes av en ännu högre och större plogvall än sina grannar. Bara på pinkiv.
Det är totalt oacceptabelt och jag hoppas verkligen att de berörda kontaktar Tekniska och berättar. Vad är det för fel på folk?

2 kommentarer:

  1. För ett tag sen kom plogbilen till vår gata, då när det snöade som mest. Det stod en bil i vägen på gatan så mamma gick ut för att prata med han i traktorn. Hon visste vems bil det var så hon hämtade nycklarna till bilen. Dock kom ändå ägaren till bilen ut och svor över den dåliga plogningen och sen gick in igen. Då klappade mamma lite på plogkillens axel och flyttade på grannens bil. Han blev så glad så han plogade upp hela våran gård! :)

    SvaraRadera
  2. Jaaa. Kan tänka mig att de har fått stå ut med en hel del den här vintern. Knäppa människor finns det ju överallt. Jag förstår inte varför man måste vara elak mot varandra. Det blir ju bara värre för alla. Om vi hjälps åt går det ju mycket smidigare, särskilt när det är något extra som det har varit i vinter.

    Bra att din mamma hjälpte till och fixade! Och what comes around, goes around liksom.

    SvaraRadera