onsdag 24 februari 2010

Pressmeddelande: Hans, Jenny och Göran i topp


Nya Moderaterna i Hallstahammar fastställde i går listan till kommunfullmäktigevalet i höst. Hans Strandlund, gruppledare tog en ohotad första plats. Rookien Jenny Olsson intog andraplasten.
- Det känns givetvis mycket hedrande att återigen få toppa listan för Nya Moderaterna i Hallstahammar, säger Hans Strandlund. Vi har ett mycket starkt startfält, och kommer att ge S o V en hård match för hallstahammarsbornas bästa.
- Den här valrörelsen kommer att bli fantastiskt rolig och något utöver det vanliga. I år har vi chans att äntligen få till stånd ett majoritetsskifte, säger Jenny Olsson.

Årsmötet på Gästis i Kolbäck fastställde listan som följde valberedningens förslag. Största styrkan är att det är en blandning av rutinerade och erfarna kandidater med nya, engagerade och hungriga dito. I och med årsmötet kan valrörelsen dra igång med full kraft.
- Nu väntar bara hårt arbete av oss på listan men också alla andra som sympatiserar med oss och vill se ett majoritetsskifte i Hallstahammar, säger Hans Strandlund. I och med vårt mycket goda samarbete i Allians för Hallstahammar har vi aldrig varit närmare det målet.
På årsmötet valdes också ny styrelse. Två nya spännande namn finns med.
- Jätteroligt att Karim och jag blivit invalda i styrelsen, säger Jenny Olsson, vice ordförande och valledare. Vi kommer kicka ass för ett framgångsrikt val. Bland annat satsar vi stenhårt på dörrknackning, hallstahammarsborna kommer att märka av oss.

10 i topp till kommunfullmäktigevalet.
1. Hans Strandlund
2. Jenny Olsson
3. Göran Lindén
4. Birgit Henriksson
5. Rolf Norrman
6. Stieg Andersson
7. Karim Bakhteyari
8. Richard Florén
9. Torbjörn Estelli
10. Per Hedfors

Styrelse för Nya Moderaterna i
Hallstahammar
Ordf:
Rolf Norrman
V ordf: Jenny Olsson
Sekr: Per Hedfors
Kassör: Karim Bakhteyari
Gruppledare: Hans Strandlund
Ledamöter:
Birgit Henriksson, Göran Lindén, Stieg Andersson
Val– och kampanjledare: Jenny Olsson

Dokumentet i pdf-form hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar