måndag 8 februari 2010

I'm gonna knock on your door

Shit, vilken fantastiskt härlig helg det har varit. Sjukt inspirerande att vara på konferans med 700 engagerade Moderater. Stadsministrar, vanliga ministrar, valledare, bara massor med engagerade Moderater. Valfokus, och det är det det har varit. Fokus på valet. Det är snart bara sju månader kvar och det är nu det roliga börjar.
Jag, och ombudsmans-Ulf ägnade stora delar av helgen åt dörrknackning. Upplandsväsbyborna fick många besök av ivriga dörrknackare. För oj, vad det är roligt. Och oj vad effektivt och nyttigt det är.
Jag tror att det är helt centralt och avgörande för hela valrörelsen att vi pratar, alltså pratar - för ett personligt samtal, med alla väljare. Ett bra sätt är att knacka dörr. Och det kommer vi att göra.

Jag är utsedd till att vara samtalskampanjledare för Västmanland. Här i länet ska vi knacka 8000 dörrar, i Hallstahammar ska vi knacka minst 450 dörrar. Och det ska vi göra med glädje. För på bara den stunden vi gick i lördags så fick vi in massor med kloka idéer på vad kommuninnevånarna faktiskt vill göra och bryr sig om. De flesta människor är väldigt engagerade i sin omgivning. Det ska vi ta vara på.
Så nu håller jag som bäst på att göra en inbjudan till alla lokala kampanjledare runt om i länet till en knacka-dörr-utbildning.

Knock, knock, knocking on heavens door...:o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar