lördag 4 september 2010

Uppiggande

En sovmorgons lördag som blir aningens ännu bättre av den nya opinionsundersökningen idag. Stackars Mona åker sakta men säkert ännu längre ner mot botten. Att hon pallar det här, jag är sjukt imponerad av hennes psyke. Hade det varit jag hade jag haft svårt att hålla modet uppe. Men å andra sidan, att hålla en fasad är en sak, det är ju inte direkt så att hon pallar att mobilisera sina väljare och kampanjarbetare direkt. Men det är ju inte lätt heller. Hon har ju en ganska tung säck att släpa på. Dålig egen politik, inte allt för sympatiska kompisar och en Allianspolitik som faktiskt är så bra för Sverige som vi förtjänar.
Skönt är också att Miljöpartibubblan börjar att spricka. Det var visst inte så roligt när man tittade bakom fasaden på Maria och upptäckte att det var rätt sunkig politik där, inte alls så där fräsch och nyskapande som Mp en gång var. Så blir det ju när man väljer vänner på andra grunder än äkta kärlek och vänskap.
Så jag håller i hatten och tackar och bugar och håller tummarna för att det här resultatet är en del av en trend som fortsätter ända över valdagen!

Länkar: Exp 1, Exp 2,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar