söndag 19 september 2010

Äntligen över

Lite så känns det. Flera veckors kampanjande känns i både kropp och själ. Men samtidigt så är det hoppigt, och härligt, och alldels fantastiskt! Det är ikväll vi får reda på hur långt våra ansträngningar räcker! Vi känner att vi har mycket sympatier och valvinden blåser med oss, men det är helt omöjligt att säga hur långt det räcker.
Bloggen har varit tyst ett par dagar, det är för att kampanjandet irl har tagit all min vakna icke-jobb-tid i anspråk. Tidiga morgonkampanjer på tåg- och busstationer runt om i kommunen. Sena flygblads- och broschyrutdelar rundor i bostadsområden.
Och så i fredags, en fantastisk delfinal och premiär på spurthelgen. Vilket kalas det blev. Alliansen vet verkligen hur man ställer till party och har kul. Många, många hundra snittar försvann, mängder med människor invaderade Hammartorget och deltog i Hallstahammars största mingelparty. Det var helt enkelt fest, och en enormt hög stämning! Energi och kreativitet när den är som bäst. Och det kännertecknar hela vår valrörelse men det kännetecknar framförallt vårt blivande styre! Hallstahammar kommer att sticka rakt in i framtiden med ett nytt ledarskap.

Nu väntar en mycket spännande valvaka, det kommer att bli många timmar av nagelbitande och nervositet. Men också mycket skratt och känslan av att vi har ett fantastiskt fint lag och att vi på det stora hela har gjort det vi har kunnat.

Valrörelsen 2010 är avslutad. Nu väntar vi med spänning på resultatet och hoppas att morgondagen kommer att vara starten på fyra års hårt arbete för Hallstahammar kommuns bästa!

Ps. Champagnen är på kylning...:o)

Länkar:
Vlt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar