tisdag 14 september 2010

Ledaren leder oss frammåt

Vilken fröjd att öppna Vlt idag. Både på första sidan och hela ledaren tillägnad Alliansen Hallstahammar. Vi tror ju så klart stenhårt att vi kommer att klara av att bryta S och Vs maktmonopol. Och det börjar också utomstående media göra. Ett bevis är att Vlt vill bevaka vår valvaka, men ännu tydligare blir det när ledarredaktionen säger att nu är det nära. Sitter Catarina Kommunalråd verkligen tryggt?

Och nej det gör hon inte. Hon ska inte känna sig säker på något sätt. Har knackat dörr idag också och fortsätter med det fram till valet. Kan tala om att jag får mycket positiva vibbar och många hejjarop! Och det behövs! 90 år i orubbat bo är inte starkt eller bra, det tar bort alla initiativ till nya influenser och nytänkande. Det som driver alla verksamheter, organisationer och enskilda personer frammåt.

Men det är på söndag det avgörs, det är stenhårt arbete kvar! Är du Moderat eller Alliansanhängare, tala om det! Gå ut med det i din umgängeskrets eller på jobbet! Det är en mycket värdefull insats för oss!

Nu kör vi ända in i kaklet! Vi har ett val att vinna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar