torsdag 21 januari 2010

Hej möten!

Idag börjar äntligen det nya året lite på riktigt igen. Eller iallafall så börjar nämndsamanträdena igen. Första socialnämnden för året. Ser ut att bli ett kort möte, men lika viktigt för det. Både kommunfullmäktige och barn och bildning är inställda.
Nästan viktigast är alliansens förmöte. Vi har ganska mycket att diskutera. Inom socialnämndens områden finns det så oerhört mycket att göra i Hallstahammar. Finns egentligen inte en enda punkt som fungerar helt tillfredställande... Socialnämnden utgör ju dessutom kärnan för kommunens välfärd och betyder oerhört mycket för den enskilda personen.
Så nu börjar arbetet med att lägga upp en långsiktig och hållbar plan för hur man kan utveckla socialnämndens områden så att varje person som är i kontakt med oss ska få en positivare upplevelse och mer kvalitet i varje led.
VD-Boris i Ullared brukar säga att de ska bli 1 % bättre. På allt. Det är en ganska bra inställning. Bara 1 % bättre, men överallt och hela tiden. Det blir en avsevärd förbättring på sikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar