tisdag 13 oktober 2009

Inspiration så det stänker

I lördags var jag ju som sagt på Moderatkonferans. Inför valet och valrörelsen. Det var hur roligt som helst! Massor med taggade Moderater från länen här omkring. Och så mycket bra seminarier. Först talade coola Anna Maria Corazza Bildt om hur man kryssar sig in i saker och ting. Vilken resa hon gjorde, och ända till Bryssel ledde den. Hon är ju hur cool som helst! Basta! Och också den ända moderat som kan säga att Carl Bildt är en belastning...:o)
Eftersom det ju är jag som gör mycket av det fysiska kampanjmaterialet så valde jag seminariet som handlade om flygblad, broschyrer, gadgets, give aways och sånt. Det kommer att bli hur kul som helst att ta fram nya produkter! Finns ju inga som helst gränser för vad man kan göra! Dessutom har vi en riksorganisation med en hel avdelning som bara är till för den här typen av aktiviteter! Ingår dessutom nu i en referensgrupp när det gäller material som ska tas fram.


Men det allra intressantaste var nog Elisabeth Unells föredrag om hur Västerås-alliansen jobbade inför förra valet. Så nu är det programförklaringar, valmanifest och 100-punktsprogram som står på att göra listan. Ni kan ge er i backen på att sossarna bör börja skaka på manschetten, för vi är förberedda och till tänderna laddade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar