tisdag 11 augusti 2009

I love weddings!

Särskilt princess-weddings! Och nu får vi ett till! Tjohoo! Att Madeleine och Jonas skulle gifta sig så snart storasyster fick ändan ur var väl inte helt otippat. Och det blir ett höstbröllop av allt att döma! Den bästa tiden på året att gifta sig! Ååå! Det är kallt och krispigt, det händer inte så mycket annat i oktober - november och det är så mörkt och trist så en liten tillställning som piggar upp är helt på sin plats! Tjohoo! Vad de är bra!

Kommer bli ett fantastiskt år nästa år! Två tv-bröllop, ett riksdagsval (där jag förhoppningsvis är röstbar) och en massa andra roliga saker! I vanliga fall brukar jag vänta till nyårsafton med att försöka känna in det kommande året, men redan nu känner jag att det är ett toppår på g!

2 kommentarer:

  1. En LITEN tillställning, tvivlar en aning på att den kommer att få små proportioner ;)

    SvaraRadera
  2. Ååå! Sötnos! I just det fallet menade jag att höstbröllop i största allmänhet är det bästa som finns! Att hösten behöver en liten tillställning att piggas upp med...:o) För näe, man tror ju inte att deras bröllop med den allra rojalistiskaste vilja kan kallas en liten tillställning...:o)

    SvaraRadera